3652
Мени

Следете @ Lockdownlive на Твитер.

scdsc

детали

 • Владата Име: Quaheem Едвардс
 • Регистрирај се Број: 10800-084
 • Возраст:28
 • Време служев:6 + години.
 • Роден град:Патерсон, NJ
 • Реченица:20 години
 • Тековната задолжен:Заговор да се дистрибуираат, Оружје, Заплашување на сведоци
 • Алијас:Вол-Splish
 • Датум на издавање:2024
 • Затвор Припадност:Крв
 • Круг на влијание:Charles Taylor Jr., Дејвид зујат, Џошуа Carrell, Tewhan Батлер
 • Институција:USP Тусон
 • Јас сега знам што сакам од животот за себе, моето семејство и мојата заедница. Јас сум строго за обнова и промени. На хартија, Јас секогаш ќе бидат поврзани. Зедов заклетва! Но јас тресне за вистинската причина сега, или неколку причини: ПРОМЕНИ, Upliftment и просперитет. Raise Up!

Разбуди ме пред да отидам

Дали се спие значи дека сте чекалницата дреме, одмор, или дури и за утврдување на?

Апсолутно!

Дали вашите очи се затворени или не, ако сте еден кој не се применуваат, или направи некои напори кон промени, сте биле одмор. Ако сте некој кој го следи рак на општеството кои доведоа до животот на уништување, ќе се чекалницата дреме. И ако сте свесни за работи кои се чуваат ви стагнација и сте го направиле ништо да се промени вашата ситуација, тогаш сте официјално утврдена.

Јас сум бил во сон, повеќе од половина од моите триесет и една година на оваа земја. И за многу години сум бил дел од уништување и одиграа голема улога во проблемот. Мојот одмор предизвика душевна болка и болка за луѓе кои ги сакам најмногу, моето семејство. Растојанието дека сум создадена меѓу моето семејство има дури ни одделени подалеку од овој затвор. Но, преку искуство јас ќе станам алармирање. Низ моите искуства Научив дека ќе се вратам она што ви се стави надвор. In other words, ако продолжиш да се направи ред и опкружувачки себе си со негативност тоа е она што ќе добиете за возврат. Мене искуства ме разбуди со поголема причина во животот. Тоа е причината промени и имаат позитивно влијание врз општеството. Имам посветив себеси да се биде дел од решението, отколку на изворот на проблемот.

Често се зборува за промена, како непријатно. Но, ако го споредите тоа мачно чувство на т.н. живот на улица слава, што доведе до години затвор, има само еден кој што има смисла. Јас повеќе би сакал да биде непријатно без грижи, отколку да биде непријатно и треба да се погледне над моето рамо. Кога ќе пријде промени тоа може да изгледа како да е повеќе негативност што следува, но ова е една битка дека јас сум подготвен да ги преземе за.

Благодарение на моите искуства не сум спиел.

  

Leave a Reply

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *


Read this book!

Изберете јазик


Измени Превод

Брзи снимки

Category