3380
Мени

Следете @ Lockdownlive на Твитер.

scdsc

детали

 • Владата Име: Terrell Четврто-бег
 • Регистрирај се Број: 40936-050
 • Возраст:32
 • Време служев:10 години.
 • Роден град:Атлантик Сити, NJ
 • Реченица:13 години.
 • Тековната задолжен:Грабеж на банка
 • Алијас:Abu-Bey
 • Датум на издавање:Датум на издавање
 • Затвор Припадност:Мавритански наука Храмот на Америка
 • Круг на влијание:Tewhan Батлер
 • Институција:USP Pollock
 • Свеста е клучот. Кога знаеме подобро, ние се покаже подобро.

Единство

Јас еднаш беше побарано од страна на пријателка од моето маало, зошто сите од моите блиски пријатели од машки пол бранат и почитуваат едни со други како што направивме. Јас само се насмевна и беше гордеат. Но одговорот е– Секој ден, ниту една од ретките може да биде оној кој сите ни заштедува.

Кога ќе помислите на тоа од обединета поглед; ако еден човек го прави и тој е праведен и еднаков, тоа не е важно ако тој е Кинески, Арапски, Индиски, Семит, Хусина, Хетеецот или на друго место. Ако својата мака е состојбата ние сите страдаат, тогаш станува наш засолниште, нашето спасение и Спасител. Па ние обединат да ги поразат одделување и потчинување.

Mummi Абу

  

Leave a Reply

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *


Read this book!

Изберете јазик


Измени Превод

Брзи снимки

Category