3521
Мени

Следете @ Lockdownlive на Твитер.

scdsc

детали

 • Владата Име: Roderick Sutton
 • Регистрирај се Број: 60128-066
 • Возраст:33
 • Време служев:8 години.
 • Роден град:Истон, Па
 • Реченица:17 години.
 • Тековната задолжен:Armed Bank Robbery; Firearm; Possession 5 grams or more of cocaine; Aiding & Abetting
 • Алијас:Роуч
 • Датум на издавање:2019
 • Затвор Припадност:None
 • Круг на влијание:
 • Институција:Allenwood
 • Here is where everyone loses and what everyone does, време! Time takes, but time teaches.

Разбирање

Затвор не многу да ви ментално, емотивно, како и физички, за добро или лошо, ако му се овозможи да. But for me prison actually did more good than bad because this is what I allowed it to do. Зедов негативен и го претворил во нешто позитивно. Таа зеде неколку години, но тоа се случи и тоа е уште една работа во тек.

Со овие годините научив дека, "Ние никогаш не може да се доживее она што другите луѓе се соочуваат со. Ние секогаш остануваат надвор гледа, и ова е причината за толку многу недоразбирања и конфликти. Способноста да се сместиме во кожата на друг и да го замисли своето искуство и перспектива и од страна се обидуваат да се размислува во нив, ние може да се добие зголемување на чувството на нивната перспектива. Ова бара напор од наша страна, Не обвинуваат!

Без разбирање интимни љубителите и пријателите ќе стане горчлив непријатели или полошо!

Кои таму се согласува со ова???

  

Leave a Reply

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *


Read this book!

Изберете јазик


Измени Превод

Брзи снимки

Category