Мени

Следете @ Lockdownlive на Твитер.

scdsc

детали

 • Владата Име: Томи Edelin
 • Регистрирај се Број: 01206-748
 • Возраст:44
 • Време служев:N / A
 • Роден град:Вашингтон D.C.
 • Реченица:ЖИВОТ
 • Тековната задолжен:РИКО
 • Алијас:Brother Menes
 • Датум на издавање:N / A
 • Затвор Припадност:Независни
 • Круг на влијание:DJ, Масовна
 • Институција:USP Ли
 • I began to struggle against a mindset that I realized was not mine, and thus my quest for knowledge began.

Tricknology

tricknology

систематски annihilations, шеми, кои се лишени од љубовта,
измамен разузнавање, Забуни масовно одлевање крв-
На невините, иако тие мислат дека си виновен,
Расипани од страна на злото, учи од страна на оние кои се духовно нечисти-
лажговци, Измамници и неверниците извршување на измама,
Тие копнеат да се направи злобни со помалку дисциплина од куче-
Кој е овој ѕвер зборуваше за во Откровенија?
создава проблеми, производство демонски ситуации-
Тоа е човек, не плашила, со ѓаволски ум,
Фабрикување на кривични дела, полнење луѓе како мене со злосторства.
TRICKNOLOGY!

  

Leave a Reply

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *


Read this book!

Изберете јазик


Измени Превод

Брзи снимки

Category