Мени

Следете @ Lockdownlive на Твитер.

scdsc

детали

 • Владата Име: Марк Диксон
 • Регистрирај се Број: Р-01558
 • Возраст:32
 • Време служев:14 години
 • Роден град:Чикаго, Illinois
 • Реченица:35 години
 • Тековната задолжен:1ул степен убиство, 2 Точки од обвинението за обид за убиство
 • Алијас:Chyna Бо
 • Датум на издавање:2034
 • Затвор Припадност:Гангстер ученик
 • Круг на влијание:Г-дин Нил Labro, Падне назад
 • Институција:Pickneyville Correctional Center
 • Со секое дете убиени на улиците, на bullseye на главата расте поголем.

Утре на Сега

Now-SouthSide-Chicago

Жестокоста на животот на Southside Чикаго има моќ да ни ја одземе надежта за утре од многу кои одат по улиците. Премногу често грижи во моментов, било да е тоа заостанатите сметки или говедско месо на улиците, засени ветување за уште еден ден. Уште, И покрај проблемите со кои се соочуваме, важно е да се присетиме дека иднината е изградена врз основа на наплата на правото nows! Може да се бара, како нашите nows влијаат на иднината? Искористете ги инвестираат парите на пример. Кога ќе почнете со поставување на неколку долари денес на банката, повеќе утре неколку долари, повеќе и неколку долари по што. На крајот ќе се погледне нагоре и да се најде вашиот профил има значителен износ на пари. Градење на вашата иднина се случува во тој ист начин чекор-по-чекор до вашата работа е завршена.

Вашата визија за светот што сакаат да живеат во ќе биде изграден еден сега во време. Сите што е потребно е да се искористи вашиот nows, а тие се важни, сега! Тоа е точно, без разлика дали се од соседството во Париз, France, или цевка на Southside во Чикаго. Не е важно колку мрачни вашето минато или како сомнително вашата моментална, силна позитивна акција во сега може да биде мост кон иднината што го посакуваш.

Не се поставуваат услови има моќ да ви одземат на вашата иднина. Вашата иднина е твое да го обликува како сакате, NOW.

  

Leave a Reply

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *


Read this book!

Изберете јазик


Измени Превод

Брзи снимки

Category