3085
Мени

Следете @ Lockdownlive на Твитер.

scdsc

Ова срање е вистинско

Знам искуството е најдобриот учител па некои луѓе треба да живеат и да научат и искуство работите за себе, бидејќи тоа е единствениот начин на кој тие ќе научат. Само се сеќавам, откако ќе падне жртва на ова срање, овој систем, и тие ќе им ги дадете двоцифрена или да ги писма живот или природен живот, тоа е грдо. Тешко е да се вратам на нив улиците или да вашата девојка или мајка ти или вашите деца. Тоа е лесно да се добие во оваа кучка, и тоа е тешко како ебам да се излезе.

Овие луѓе не даваат ебам за вас, само онолку колку што тие можат да добијат дека 40 лавици ($40К) for your ass.

Ова срање е воспоставен за да дојдат тука и да останат затворени, бидејќи ќе беше во утробата на мајка ти.

Ова срање е формиран за да им даде во и потера илузиите дека корумпираните нас кога во нив улиците.

Тие велат дека казнено-поправните установи треба да ви се рехабилитира. Не постои рехабилитација случува. Niggas доаѓаат овде и се влошува.

Ова срање е воспоставен за да остане во оваа кучка.

Тоа е до поединецот кој сака да се промени и промени на подобро. Тоа е уште една мисија да се промени, бидејќи тие сакаат да останат неуки и глупави. The places are designed to make you worse and to corrupt you even more than when you first come in this bitch. They want to keep and create chaos inside in order to continue to make money to keep shit open and open new pens.

Не се откажувам во трикови и илузии на улиците како мене, кога бев млад. Сега, Јас би сакала никогаш не. Сега, ми од-датум е 2082. Јас сум 25 години и се качил бидејќи јас бев 19. Овие кучки никогаш не сакаш да си одам дома.

Јас нека сите пари, на лекови, жените, автомобили, облека, и пиштоли трик мојот задник. Јас да сите мои niggas кој беше вреска “смрт пред срам” трик мојот задник и кажете на газот. Тие сведочеше на судењето на моите неми газ. Другите niggas не ме испрати пари или слики или срања!

Да научат од мене!

Не е без правила во нив улиците. Не е долговечност кога станува збор за нив mothafuckas или. Колку homies знаеш биле успешни и успеа од продажба на дрога или ограбување? Зборувам за вистинска homies. Одговорот на вашето прашање или ќе биде никој или неколку што може да се смета на една страна и се уште имаат неколку прсти.

Сите јас сум за е моето семејство, кои секогаш ќе биде таму за мене, без разлика што. Во се што правам, I put GOD FIRST, кои исто така ќе бидат таму за мене.

Ве молиме, слушај ме. Ова срање е вистинско. ПА разбудам ебам!

Да биде подобро од мене. Не се следните. Постојат многу други начини да се добијат пари. Изберете една. Изберете неколку.

Дека лекот играта не го прави тоа.

Дека ограбување не го прави.

Ги улиците не е местото каде што тоа е во.

Гледам во нив политичари. Ги mothafuckas е крадење милиони и стотици милиони, а само прави неколку години.

Во нив улиците на црнец ќе се фатат со неколку камења на пукнатина или половина од тули и да добијат 10 години.

  

One response to “Ова срање е вистинско”

Leave a Reply

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *


Read this book!

Изберете јазик


Измени Превод

Брзи снимки

Category