374
Мени

Следете @ Lockdownlive на Твитер.

scdsc

детали

 • Владата Име: Tewhan Батлер
 • Регистрирај се Број: 26852-050
 • Возраст:34
 • Време служев:11 години
 • Роден град:Исток портокал, NJ
 • Реченица:30 години.
 • Тековната задолжен:РИКО
 • Алијас:Масакрот
 • Датум на издавање:2029
 • Затвор Припадност:Крв (Двојно II / QSBG)
 • Круг на влијание:Altariq Gumbs, Emmanuel Jones, Лестер Alford, Marco Мигел Робертсон, Pele Brown, Дејвид зујат, Џермејн Реј, Марко Мартин, Michael Simpson, Omar Остин, Quaheem Едвардс, Torvos Симпсон, Винсент Gamboa
 • Институција:USP McCreary
 • Тука, мојот живот зад решетки нуди разбирање за оние од вас кои вложување во "животот" без разбирање на нејзините последици: на катастрофа, на пречките и патување мора да патуваат сами кога чеканот е тресна, вашиот мобилен е заклучен и светлата излегувам.

Солзи Барака

Минатата ноќ плачев за прв пат во години. За речиси засекогаш Јас сум бил во допир со која било форма на емоции. Отелотворен болка ми врши притисок да се место за кое никогаш порано не патува во. Јас ќе се фокусираат на ништо друго освен на дена поминале со цел да избегаат од гневот на минатото реалност. Бидете дека како и да, мојата последна ноќ ме присилуваат на лизгање. Сега, внатрешно, Сакам задуши.

Јас се фати за подалечни сеќавања и ќе ја изгуби уште еден дел од себе со секој солза пролеана. I shield what breathes within, so no one else could hear. The containment of struggles, which pain a man who has been rewarded with a near-death sentence. Уште, the deeds of darkness could not be put aside so they haunt my everything. For only the moment in which I’ve lived for is what constitutes the anguish that has brought tears to my eyes. My mind has been in distress, playing tricks and leading to madness.

KARMA! A reaping of what I have sown. So deserving of much more than tears. I attempt to picture the pains I have inflicted. Apologies hold little to no value, so I speak of none. Сепак,, I feel.

  

Leave a Reply

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *


Read this book!

Изберете јазик


Измени Превод

Брзи снимки

Category