3688
Мени

Следете @ Lockdownlive на Твитер.

scdsc

детали

 • Владата Име: Tewhan Батлер
 • Регистрирај се Број: 26852-050
 • Возраст:34
 • Време служев:11 години
 • Роден град:Исток портокал, NJ
 • Реченица:30 години.
 • Тековната задолжен:РИКО
 • Алијас:Масакрот
 • Датум на издавање:2029
 • Затвор Припадност:Крв (Двојно II / QSBG)
 • Круг на влијание:Altariq Gumbs, Emmanuel Jones, Лестер Alford, Marco Мигел Робертсон, Pele Brown, Дејвид зујат, Џермејн Реј, Марко Мартин, Michael Simpson, Omar Остин, Quaheem Едвардс, Torvos Симпсон, Винсент Gamboa
 • Институција:USP McCreary
 • Тука, мојот живот зад решетки нуди разбирање за оние од вас кои вложување во "животот" без разбирање на нејзините последици: на катастрофа, на пречките и патување мора да патуваат сами кога чеканот е тресна, вашиот мобилен е заклучен и светлата излегувам.

Солидарност

На маката на индивидуализам парализира континуитет се предодредени да помине од една генерација на друга. Солидарноста се потроши во лицето на незнаењето. Свеста само може да се роди преку отворен ум, будното око, и слушање на увото. Одбива просветлување и засекогаш да биде фрлен во темница. Еволуцијата на човекот зависи од неговата способност да ги прифатат дека надвор од себе, како и дека во рамките на. Со сигурност можеме да поседува знаење и мудрост, а светот провоцира разбирање. Особено енергии не се во сопствена продукција, но наследи, Други го негуваа од рацете на директен потекло. Дистанцираше општествен однос договори и ги намалува менталниот капацитет на човекот. Ние стоиме под дрвото на животот и се намалува неговата паднати плодови кога сме unreceptive на учењата на другите, лекциите на искуството, и туторство на заедништво. Целосно премногу акции се инвестирани во поединечни “добивки”. Толку многу што ние не го идентификува брзо намалување на колективното, човештвото. Денес зависи од случувањата на ден пред.

  

Leave a Reply

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *


Read this book!

Изберете јазик


Измени Превод

Брзи снимки

Category