Мени

Следете @ Lockdownlive на Твитер.

scdsc

детали

 • Владата Име: Томи Edelin
 • Регистрирај се Број: 01206-748
 • Возраст:44
 • Време служев:N / A
 • Роден град:Вашингтон D.C.
 • Реченица:ЖИВОТ
 • Тековната задолжен:РИКО
 • Алијас:Brother Menes
 • Датум на издавање:N / A
 • Затвор Припадност:Независни
 • Круг на влијание:DJ, Масовна
 • Институција:USP Ли
 • I began to struggle against a mindset that I realized was not mine, and thus my quest for knowledge began.

Социјално Конструиран за самоуништување

Дали сме надвор откуп?

Мислата му претходи на акции. Мислата е мајка на сите дела, а причина за сите околности на животот. Оние кои го контролираат контрола причина мисла; причина произведува ефект. Ние се или причина или ефект. Вие не може да биде и поради потеклото на било каков ефект е причина. И ефектот од причина што се нарекува околност. In other words, ние не се проблем (нашите проблеми), ние се резултатите на проблемот. Проблемот што не се создаде. Но, ние или не имаат формула за да го реши проблемот или нема да прифати формулата дури и кога станува збор за нас во едноставен јазик.

Мораме да признаеме дека има проблем со потеклото на нашите мисли, кои произведуваат околностите што ние сега се наоѓаме во. Оние со моќ за контрола причина, Затоа, нашите околности се ефект на причина ние не се создаде затоа што сте биле: ОПШТЕСТВЕНО Конструиран за самоуништување.

Дали сме надвор откуп?

Борбата продолжува!

Менес,no

Мојот татко Ерл D. Edelin познат како Тони Е. transitioned од оваа земја авионот на постоење на ноември 22, 2016. Неговиот роденден беше ноември, 24. Го прослават. Го сакам татко ми, и јас сум благодарен за сите сочувство дека имам добиено и ќе продолжат да добиваат. Искрено, Ви благодарам на сите од вас кои имаат испратени на вашата сочувство и емпатија за вашиот.

  

Leave a Reply

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *


Read this book!

Изберете јазик


Измени Превод

Брзи снимки

Category