151
Мени

Следете @ Lockdownlive на Твитер.

scdsc

детали

 • Владата Име: Tewhan Батлер
 • Регистрирај се Број: 26852-050
 • Возраст:34
 • Време служев:11 години
 • Роден град:Исток портокал, NJ
 • Реченица:30 години.
 • Тековната задолжен:РИКО
 • Алијас:Масакрот
 • Датум на издавање:2029
 • Затвор Припадност:Крв (Двојно II / QSBG)
 • Круг на влијание:Altariq Gumbs, Emmanuel Jones, Лестер Alford, Marco Мигел Робертсон, Pele Brown, Дејвид зујат, Џермејн Реј, Марко Мартин, Michael Simpson, Omar Остин, Quaheem Едвардс, Torvos Симпсон, Винсент Gamboa
 • Институција:USP McCreary
 • Тука, мојот живот зад решетки нуди разбирање за оние од вас кои вложување во "животот" без разбирање на нејзините последици: на катастрофа, на пречките и патување мора да патуваат сами кога чеканот е тресна, вашиот мобилен е заклучен и светлата излегувам.

Кажи нешто

Денес јас сум чувство како што…Затвори, прости ми француски, како јас сум навистина чувство е дека нешто ќе згрешиш!!!

Јас бев уморен од ова патување што води кон никаде. Јас се уморни од клетките, на оградена во rec кафези- Ох колку уморна сум од одење овие ко е во она што е мојот дом за следната 30 години со ставови како ако тие имаат да останат и да се справи со секојдневните срање што се случува зад овие ѕидови. Тие се повлече 8-часовни смени и се чувствуваат тие знаат што е тоа како да се заробени во како животни. Оваа тула куќа и бодликава жица не опкружуваат игра пенкало. Многумина од нас се умира во внатрешноста- емоционално и духовно подбивам, ментално разнишана и јас се зголемија уморен. Уморни од тоа 12×12 ковчегот, лево да се одморат каде што без разлика колку е тешко да се обиде; вие никогаш нема да најде мир. Уморен сум од frenemies кои тврдат дека се разбираме и почитуваме мојата жртва, но ме лево за мртов. Сето тоа е добро само пред една недела…Ако само имав знаеше тогаш што знам сега. Кој сум јас бидам измамен??? Ако знаев тогаш што знам сега, уште, Јас би се врши на. Не од незнаењето, од лојалност. Кој друг може да се каже истото? Ова е причината зошто јас сум уморен. Не би можела да биде?

  

Leave a Reply

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *


Read this book!

Изберете јазик


Измени Превод

Брзи снимки

Category