3533
Мени

Следете @ Lockdownlive на Твитер.

scdsc

детали

 • Владата Име: Labron Neal Bey
 • Регистрирај се Број: B80805
 • Возраст:32
 • Време служев:Време беше
 • Роден град:Чикаго, IL
 • Реченица:ЖИВОТ
 • Тековната задолжен:Убиство
 • Алијас:N / A
 • Датум на издавање:ЖИВОТ
 • Затвор Припадност:Гангстер ученик
 • Круг на влијание:Бенјамин Вилијамс, Падне назад, Jamel Miller, Марк Диксон, Мавритански наука Храмот на Америка
 • Институција:Stateville поправниот дом
 • Јас навистина верувам можеме да ви помогнеме подигнете свеста на нашата младина на начин што ќе го промени играта.

Врати самоконтрола

Како што се обучуваат во областа на самоспознание, учиме дека самоконтрола е нешто што мора да се утврди во рамките на нашите високо-само. Законски, Тоа е концепт кој се занимава во воспоставувањето мисла како законодавно творец од владејачката сила на Ол-закон. Ние како микрокосмички сили на реалноста постојат во време и простор, како свесен субјект на реалноста составена од Ол-закон. Во нашата вкупна биде нашата реалност се шири низ нашата лимбичкиот систем. Нашата лимбичкиот систем е нашиот устав преку кои сите закони е документирана. Ние знаеме од нашиот тренинг во степенот на генерали на Дисциплина дека нашата лимбичкиот систем составува целото тело на Владата на човекот Аллах (АРМ, Нога, Нога, АРМ, Глава). Ние, исто така дознава за нашите водечки станици, така што можеме со право може човекот нашата станица и правилно да ја стартувате овие канцеларии на моќ да ги вршат само-контрола.

Нашиот нервен систем е станица што ние го нарекуваме на зградата на контролните центри. Ние само научиле за двете величини него, Централната станица и Периферни станица. Recapping науката, нервниот систем е владино канцеларија во рамките себе. Централната станица е повисок себе и Периферни станица е пониска само. Нашите високо-само се занимава со сите-закон и се манифестира со цел на контрола. Our higher-self is the acute decision maker and the governing temple of the lands therein. The lower-self carries out the orders of All-Law and is the instinctive, реакционерни моторна активност во рамките и во текот на целото битие. Сè што можеме да видиме регистри со нашето високо-себе и нашата реакција е моторот предлог инстинктивно активира во нашата долниот себе. Клучот е контрола.

Како што се изгради во повисоки степени ние ќе го открие за да ви оној кој донесе оваа наука на бреговите на Северна Америка и детали науката што стои и денес, како обука основи за самоспознание. Неговото име е пророкот Нобл Дру Али. Дру Али ни донесе целата владино тело на Ол-закон и се идентификувани како Аллах.

Ако не сме владејачката сила во рамките на нашите високо-само, тогаш нашите пониски само ќе биде реакционерно и инстинктивно и се вози зад друг владеењето на владејачката мисла. This means that we would not be in control of self or our motions. In spite of the sound, Нема лошо за вашиот физичко лице. Ова не го прави високото самоуправа добри и долниот само лоша. Психички, таква индоктринација манипулира нерамнотежа во и поради тоа ние стануваме многу осудувањето наместо владини и сакате да владее и се погледне надолу на другите. Одвојување, сегрегација, расизмот, верски overdrive и манипулација, и други дисфункции манифестира како последица, as we have relinquished control of self to those who manipulate our lower station.

We must reiterate that it is only when we lack self-knowledge that the psychology of good and becomes a possibility. Од генерации на природните луѓе ги загубија значењето на Старата поговорка “Запознај го твојот самоуправа” ние се излезе во време каде што се презедоа контролата над нашите ЦНС и PNS. Ова е ропство уште се активни и присутни и денес. Световна интелигенција во различни степени стана владејачката сила на мислата. Да, световна интелигенција произведувал визуелна, вокални, и материјал проекции кои се специјално дизајнирани во форма на образование, религија, култура, забава, политиката, социологија, психологија, исхрана, и многу други, that trigger the lower-self to manifest instinctive and reactionary activity reflecting their designed purpose that often turns into self destruction.

The commercialized social disorder of worldly intelligence manifests motor activity and habitual behavior of destruction, невнимателноста, негрижа, разврата, и насилство, кои се профилира како кривично. Ние сме сведоци на тоа колку е тешко овие нешта се прости од. We unknowingly want to hold on to these things because they were handed down to us by our parents and families as culture and the backbone of struggle. Ние мора да дојде до реализација на штетата нанесена врз нашата психа од ропството и да признаеме дека многу од она што беше изречена за нас не е интелигенција на наука закон и Математика (Исламот) of our ancient ancestry. Тоа не ја одразува Старата поговорка на “Запознај го твојот самоуправа”. This form of mental slavery was so that they could benefit and profit from our ignorance and lack of self knowledge and self control.

Сега само Пророк на светот е економски профит. Не продолжи да биде предмет кој фрла одредување на вашата реалност како црвениот тепих за нивниот профит / пророкот да се направи голема влезот на.

Ова е за сите мислевме! This training is esoteric to show that the science of lower and higher-self work together as a governmental station where All-Law organizes order and control over what we do and when we do it. Ние мора да научат ова, така што можеме да ја поврати контролата на себе.

  

Leave a Reply

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *


Read this book!

Изберете јазик


Измени Превод

Брзи снимки

Category