Мени

Следете @ Lockdownlive на Твитер.

scdsc

детали

 • Владата Име: Jamel Miller
 • Регистрирај се Број: R19483,,zh-CN,ДОПОЛНИТЕЛНИ батерија w / оружје,,en,суровини и несечени од сите агли, така моите браќа и сестри да се види состојбата со најмал потенцијал да стане проблем и себеси се отстрани од ситуацијата пред проблемот може да дојде до реализација,,en,wtow,,mt,Gage рече,,en,Жал ми е да се слушне за нешто ракот,,en,знам дека живее за мојата жена во моментов,,en,Ако навистина мислиш,,en,тоа беше достоен за тоа,,en,Кои се занимаваат мислам,,en,Дали мислите дека ако сте имале вашата мајка за поддршка што ќе си г ...,,en,Ghostface рече,,en,Некои затвори имаат брачните приколки,,en,Но, тоа е само кога ќе се ожени и тоа е само т ...,,en,Денис h вели,,en,Мојот син исто така се борат конгрес секој правите повици ...,,en,albion8 рече,,en,___123___Black Историја работи,,en,Во живо од Заклучување ___ 123 ___...,,en
 • Возраст:37
 • Време служев:12+ години
 • Роден град:Чикаго, IL
 • Реченица:60 години
 • Тековната задолжен:1ул степен убиство, Aggravated Battery w/ a Firearm
 • Алијас:Buck
 • Датум на издавање:2057
 • Затвор Припадност:Раст и развој
 • Круг на влијание:Падне назад, Labron Neal Bey
 • Институција:Stateville поправниот дом
 • As I got older I realized that I could use my influence to have a positive impact in prison as well as on the streets.

Real Men Still Exist

I have asked myself a few times during my incarceration: why am I so strong; why am I not weak like so many of these other dudes; why don’t I have to pretend to be a stand-up dude; why I effortlessly remain real; why do I continue to stick to the script and maintain strong principles, values and beliefs no matter the weather or the situation when no one else does?

After much contemplation I concluded that I am the way that I am and have persevered because success cannot be measured by what position one has in life. Success is to be measured by the obstacles one overcomes. If I did not speak or write about my life there would be little evidence that real men still exist.

Confident, not cocky, Јас сум само велејќи.

One life. One love.

  

Leave a Reply

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *


Read this book!

Изберете јазик


Измени Превод

Брзи снимки

Category