3596
Мени

Следете @ Lockdownlive на Твитер.

scdsc

детали

 • Владата Име: Roderick Sutton
 • Регистрирај се Број: 60128-066
 • Возраст:33
 • Време служев:8 години.
 • Роден град:Истон, Па
 • Реченица:17 години.
 • Тековната задолжен:Armed Bank Robbery; Firearm; Possession 5 grams or more of cocaine; Aiding & Abetting
 • Алијас:Роуч
 • Датум на издавање:2019
 • Затвор Припадност:None
 • Круг на влијание:
 • Институција:Allenwood
 • Here is where everyone loses and what everyone does, време! Time takes, but time teaches.

Суровини Законот 101: Разликата меѓу 1 и 5-ти Амандмани

Само неодамна бев вџашен од ”ЗНАЕЊЕ” некој тврди дека поседува. It’s an EMBARRASSMENT to have someone that you KNOW SO WELL CONSTANTLY want to keep you down and keep trying to embarrass you, но завршува срамно и за нас!

Сега јас лично знам многу за да се биде срам за себе и другите за многу нецивилизирани работи јас го направив, и јас се обидувам да искрено се покајат и да направи измени, но колку повеќе јас сум подготвен да се промени, повеќе други се подготвени да остане иста!

Но, јас сум посветен 100% да исправање на овие неправди што го направив на другите, без оглед на она што е потребно или колку долго ќе трае!

Веднаш во согласност со U.S. Уставот Бил на правата, Амандманот V- (5та) држави:
”Никој не може да се одржи за да одговори за капитални, или на друг начин злогласните криминал, освен ако на претставување или обвинението на жирито, освен во случаите кои произлегуваат во земјата или поморски сили, или во милиција, кога во вистински сервис во време на војна или јавна опасност; било кое лице кое ќе биде предмет за истото дело да биде двапати стави во опасност животот или ногата; ниту ќе биде принуден во било кривично дело да биде сведок против себе, ниту пак да бидат лишени од живот, слобода, или имот, без законски процес; ниту приватна сопственост ќе се преземат за јавна употреба, без праведен надомест.”

Амандман-I (1ул) држави:
”Конгресот треба да направи ниту еден закон почитувајќи воспоставување на религијата, или се забранува слободното изразување НИВЕН; ИЛИ лишува слободата на говорот, или на печатот; или правото на луѓето мирно да се соберат, и да поднесат претставка до Владата за исправање на неправдите”

Класа отфрли!

  

Leave a Reply

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *


Read this book!

Изберете јазик


Измени Превод

Брзи снимки

Category