536
Мени

Следете @ Lockdownlive на Твитер.

scdsc

детали

 • Владата Име: Tewhan Батлер
 • Регистрирај се Број: 26852-050
 • Возраст:34
 • Време служев:11 години
 • Роден град:Исток портокал, NJ
 • Реченица:30 години.
 • Тековната задолжен:РИКО
 • Алијас:Масакрот
 • Датум на издавање:2029
 • Затвор Припадност:Крв (Двојно II / QSBG)
 • Круг на влијание:Altariq Gumbs, Emmanuel Jones, Лестер Alford, Marco Мигел Робертсон, Pele Brown, Дејвид зујат, Џермејн Реј, Марко Мартин, Michael Simpson, Omar Остин, Quaheem Едвардс, Torvos Симпсон, Винсент Gamboa
 • Институција:USP McCreary
 • Тука, мојот живот зад решетки нуди разбирање за оние од вас кои вложување во "животот" без разбирање на нејзините последици: на катастрофа, на пречките и патување мора да патуваат сами кога чеканот е тресна, вашиот мобилен е заклучен и светлата излегувам.

Raise Up

Тоа е борбата луѓе- time to Raise Up! Борба, не со наши раце, но со нашите умови. Психолошки упориште кој е ставен врз нас во текот на годините на тортура може да се отстрани!

Нека изгубат “ние не можеме да” и “ние никогаш нема да”. Што треба да се од нашите животи зависи од пристапот што го завземавме нашата секој ден.

Извикуваат тие,

РЕВОЛУЦИЈА! ПРОМЕНИ!

Сето тоа започнува со СЕЛФ. Децении на понижувањето не ни ги уништи, it only made of us a greater force in our fight for freedom. We are surely capable of undoing the tactics that have been put in our way. The divide and conquer. the slaughter and destroy.

Let us believe in unity. A community of solids. Our strengths strengthening persons who are responsible for a prevailing social order.

Raise Up! everything and all of our society is to be enriched. The beating down of our own must cease and the backwards concepts of what it takes to get ahead must be corrected.

The biggest war is the one we fight amongst ourselves. No one is holding us back but us. The fruit is ripe for the taking and we deserve it in its entirety.

My hunger for more consists of freedom form all.

  

Leave a Reply

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *


Read this book!

Изберете јазик


Измени Превод

Брзи снимки

Category