3362
Мени

Следете @ Lockdownlive на Твитер.

scdsc

детали

 • Владата Име: Tewhan Батлер
 • Регистрирај се Број: 26852-050
 • Возраст:34
 • Време служев:11 години
 • Роден град:Исток портокал, NJ
 • Реченица:30 години.
 • Тековната задолжен:РИКО
 • Алијас:Масакрот
 • Датум на издавање:2029
 • Затвор Припадност:Крв (Двојно II / QSBG)
 • Круг на влијание:Altariq Gumbs, Emmanuel Jones, Лестер Alford, Marco Мигел Робертсон, Pele Brown, Дејвид зујат, Џермејн Реј, Марко Мартин, Michael Simpson, Omar Остин, Quaheem Едвардс, Torvos Симпсон, Винсент Gamboa
 • Институција:USP McCreary
 • Тука, мојот живот зад решетки нуди разбирање за оние од вас кои вложување во "животот" без разбирање на нејзините последици: на катастрофа, на пречките и патување мора да патуваат сами кога чеканот е тресна, вашиот мобилен е заклучен и светлата излегувам.

Цел затворот: Рехабилитација или казнување?

Целта затворот- тие тврдат рехабилитација. Знам дека ќе биде казната. Сите аспекти на животот зад решетки е дизајниран да ги уништи последните на кои суштество е. Физичка и психичка тортура. Студената челик, бетон и осудени лица. Еден покрив направен за да се заштити од несаканите очи од што точно рехабилитација стана. Потрошил програми, школување и работа. Останува ништо друго освен слободно време за затворениците да се едуцираат за тоа како да станат подобри криминалци.

Рехабилитација без рамнотежа е невозможно. Ако постои ништо добро да се спротивстави на, Ние сме тие што се смета дека се лоши каде се еден Најди методи за корекција? Се за цел затворот!

Кога “проблем” feeds семејства, проблемот е прифатена. Проблемот добива во начинот на…

Казнување! Целта затворот. Целта на затворите, за разлика од казна– D-O-L-L-A-R-S! Милијарди од нив. Сите на сметка на погрешна мажите и жените. Семејствата на елитата се сервира, додека во истиот здивот, младите и сиромашните се воведени во затвор; одење еден по друг во своите железни порти и да стане добро информирани, преку искуство, на својата дијаграм за да се казни.

Длабоките води на целта затворот не се изолирани само ни зад решетки, но нашите заедници, како и. Твојата многу сопствени даночни долари се користи за да се прогласи за нашите соседства ништовни и неважечки. Целта затворот! Финансирање на создавање на повеќе затвори, кои на крајот ќе го задржи малцинство семејства одделени. Да, тоа е во голема мера малцинства кои страдаат од економски раздор и кривични наезда на нивните населби, изработка на малцинствата главен кандидат да се пополни овие затвори и да бидат казнети unremorsefully… Цел затворот!

 

  

One response to “Цел затворот: Рехабилитација или казнување?”

Leave a Reply

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *


Read this book!

Изберете јазик


Измени Превод

Брзи снимки

Category