3517
Мени

Следете @ Lockdownlive на Твитер.

scdsc

детали

 • Владата Име: Tewhan Батлер
 • Регистрирај се Број: 26852-050
 • Возраст:34
 • Време служев:11 години
 • Роден град:Исток портокал, NJ
 • Реченица:30 години.
 • Тековната задолжен:РИКО
 • Алијас:Масакрот
 • Датум на издавање:2029
 • Затвор Припадност:Крв (Двојно II / QSBG)
 • Круг на влијание:Altariq Gumbs, Emmanuel Jones, Лестер Alford, Marco Мигел Робертсон, Pele Brown, Дејвид зујат, Џермејн Реј, Марко Мартин, Michael Simpson, Omar Остин, Quaheem Едвардс, Torvos Симпсон, Винсент Gamboa
 • Институција:USP McCreary
 • Тука, мојот живот зад решетки нуди разбирање за оние од вас кои вложување во "животот" без разбирање на нејзините последици: на катастрофа, на пречките и патување мора да патуваат сами кога чеканот е тресна, вашиот мобилен е заклучен и светлата излегувам.

Затвор не дефинира моето постоење

Ве молиме да не жалам ме. Јас сум горд воин. Затвор не дефинира моето постоење. Јас не се срамам од мојот живот искуства. Cinderblocks, железо и бодликава жица се само шминка. Под сето тоа стојам симбол на вистината. Си го заборавив. Имам освоено. Но што е најважно научив. Секој погрешен чекор, секој пат кога сум се слизнал и се тетеравеше стапало во песок и отпечаток од прст во борбата. Како што дланка светот, I reach for life’s successes though I’ve been counted out. Unworthy in their eyes to be anything other than a convict, заробеник, затвореник.

Јас се произведени ментална слика на слободен човек. Нема ланци. Нема ограничувања. Нема граници. Those who fight alongside me have taught me to transform my cell into a classroom and self-direct my studies to become educated on a history never told. It is in this way that I remain at liberty of my own kind and removed from the tyrannical forces of evil.

Без разлика на мојот стан, моите вреди не опаѓа. Праведноста отелотворени во мене е бесценета.

Стојам борец!

  

Leave a Reply

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *


Read this book!

Изберете јазик


Измени Превод

Брзи снимки

Category