2327
Мени

Следете @ Lockdownlive на Твитер.

scdsc

детали

 • Владата Име: Marco Мигел Робертсон
 • Регистрирај се Број: 62151-066
 • Возраст:38
 • Време служев:15 + години.
 • Роден град:Лорел, MD
 • Реченица:ЖИВОТ +24 години.
 • Тековната задолжен:Убиство
 • Алијас:Marco Miguel
 • Датум на издавање:Бараат отслужуваат олеснување
 • Затвор Припадност:Ортодоксните сунити
 • Круг на влијание:Tewhan Батлер
 • Институција:USP Lewisburg (SMU)
 • Јас сум државата Мериленд Затвореникот во Специјалниот Единица за управување на федералната затворскиот систем во петнаесеттата година на животот + 24-годишна затворска казна. NOPE, Ништо од тоа не е достоен за тоа!

Молете се за мене, а јас ќе се молам за вас

Мир може да биде врз вас!!!

Божја волја, Се надевам дека ова ви наоѓа во самиот најдоброто од целокупната духови! Јас се држат до мојата вера и се обратат на AllahБожја волјаying време. Да, Јас сум во џихад (се борат) со себеси и фатени во уживање пожари на повеќе indifferences и фатени во crosshairs на расизмот. Ве молиме прифатете моето скромно извинување за се далеку толку долго, и јас го смирено побара да се моли за мене. Божја волја, Јас ќе се молам за вас. May Allah guide you to the straight way and/or make you ascend upon it!!! Амин (Амин!) Leaving you

Surah (Поглавје) 21 Al Anbiya (The Prophets) Ayahs (Verses) 83-84
And remember Ayub (Job) when he cried to his lord: “Вистина, distress has seized me, and you are the Most MErciful of all those who show mercy.So We answered his call, and We removed the distress that was on him (that he had lost), and the like thereof along with them,– as a mercy from ourselves and a reminder for all who worship us.
Taken from The Noble Quran

  

Leave a Reply

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *


Read this book!

Изберете јазик


Измени Превод

Брзи снимки

Category