3692
Мени

Следете @ Lockdownlive на Твитер.

scdsc

детали

 • Владата Име: Бенјамин Вилијамс
 • Регистрирај се Број: R32989
 • Возраст:27
 • Време служев:10 години +
 • Роден град:Чикаго, IL
 • Реченица:41 години
 • Тековната задолжен:Убиство, Грабеж, Agg. Ослободување на огнено оружје
 • Алијас:Ben Ben
 • Датум на издавање:2045
 • Затвор Припадност:Раст и развој
 • Круг на влијание:Падне назад, Labron Neal Bey
 • Институција:Stateville поправниот дом
 • My goal is to inspire and promote change.

Нашето време. Нашите Наследството.

Додека седам тука и се одразуваат на животот и наследството на големите луѓе пред мене, Се прашувам каде е моето место во историјата. Наследство се дефинира како нешто што доаѓа од неговиот претходник или минатото. Сега, на браќа и сестри на мојот ера, Имам некои прашања кои ние мора внимателно да се разгледа и да се дешифрира со цел да започне да го напушти нашиот белег во историјата.

Колку подолго ќе се попречат секоја друга раст од backstabbing и изолира себеси од еден на друг преку злоупотреба на идеологијата дека нашите организации беа направени врз основа на?

Кога ќе се види дека единствените да ги промениме нашите околности нас и ни сам?

Во старите времиња и олдтајмерите се отвори патот. Сега факел е во наши раце. Минатото, веќе не работи за нас. We must take hold of the present for the future and win this race. Погледни го времиња, браќа и сестри.

Кога ќе се дојде до разбирање на можностите кои ни се достапни за да всушност се направи разлика? And not just for ourselves, но секој млад човек како нас.

Погледни на драмата што се стави во место од еден ден: ако растури домаќинство (семејство), раса или земја на луѓе се урива.

Колку повеќе се случува да биде еден лик во својата книга, наместо да пишува нашата сопствена приказна?

Времето сега е. Сцената е наше.

Како ќе се изврши?

Што ќе биде влијанието на ефикасноста на вашиот.

 

  

Leave a Reply

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *


Read this book!

Изберете јазик


Измени Превод

Брзи снимки

Category