339
Мени

Следете @ Lockdownlive на Твитер.

scdsc

детали

 • Владата Име: Tewhan Батлер
 • Регистрирај се Број: 26852-050
 • Возраст:34
 • Време служев:11 години
 • Роден град:Исток портокал, NJ
 • Реченица:30 години.
 • Тековната задолжен:РИКО
 • Алијас:Масакрот
 • Датум на издавање:2029
 • Затвор Припадност:Крв (Двојно II / QSBG)
 • Круг на влијание:Altariq Gumbs, Emmanuel Jones, Лестер Alford, Marco Мигел Робертсон, Pele Brown, Дејвид зујат, Џермејн Реј, Марко Мартин, Michael Simpson, Omar Остин, Quaheem Едвардс, Torvos Симпсон, Винсент Gamboa
 • Институција:USP McCreary
 • Тука, мојот живот зад решетки нуди разбирање за оние од вас кои вложување во "животот" без разбирање на нејзините последици: на катастрофа, на пречките и патување мора да патуваат сами кога чеканот е тресна, вашиот мобилен е заклучен и светлата излегувам.

Не херои Еве

Се качат на земјата сега!
СТОП!
Пад на нож!

Овие барања беа очигледно игнорира. Еден е само мисија била да се добие својот чувар и сега дека тој имал, едноставна врисоците на “Престанат!” никогаш не може да биде доволно за да се стави крај на казна, кое се одвиваше. Како смртта е споделување на пенкало, десетина или така Корекции службеници стоеја околу со непогрешлив стравот во нивните очи. Не херои овде…

Затворот е место каде што безвредни и често маѓепсан се одржуваат. Certainly not worth the sacrifice. All the while, he who laid out on the pavement losing his life could hear nothing but his own screams. Nothing other than palmed metal being strangled, coming down and plunging deep into his being. Another life to be retrieved by the Reaper himself.

Seconds carried on as hours. Repeated thrusts. Once convinced in his own deranged mind that his victim could not or would not return, некогаш; almost in slow motion, he stood soaked in another man’s gore and tossed the knife as if taunting the faint-hearted men who oathed to serve and protect. A devil’s smile covered his face. Потоа, palm side up, he held out his hands hidden beneath slops of blood. Веќе, he had dominated the choice, now his own, to submit. Cuffed and led away…

Once again death had overtaken the brig.

  

Leave a Reply

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *


Read this book!

Изберете јазик


Измени Превод

Брзи снимки

Category