165
Мени

Следете @ Lockdownlive на Твитер.

scdsc

детали

 • Владата Име: Marco Мигел Робертсон
 • Регистрирај се Број: 62151-066
 • Возраст:38
 • Време служев:15 + години.
 • Роден град:Лорел, MD
 • Реченица:ЖИВОТ +24 години.
 • Тековната задолжен:Убиство
 • Алијас:Marco Miguel
 • Датум на издавање:Бараат отслужуваат олеснување
 • Затвор Припадност:Ортодоксните сунити
 • Круг на влијание:Tewhan Батлер
 • Институција:USP Lewisburg (SMU)
 • Јас сум државата Мериленд Затвореникот во Специјалниот Единица за управување на федералната затворскиот систем во петнаесеттата година на животот + 24-годишна затворска казна. NOPE, Ништо од тоа не е достоен за тоа!

Nigga, Црнецот не е само Црна

Nigga, Nigga, Nigga, Nigga, Nigga!
Тоа е токму она што велат тие
Nigga, Nigga, Nigga, Nigga, Nigga!
Кој се грижи онака?!?

Nigga, Nigga, Nigga, Nigga, Nigga
Мора да научат.

Црнец!
Црнец!
Црнец!

Тие зборови покрие толку многу димензии;
Тие можат да бидат извор на љубовта
А исто така и тензијата

Сум бил наречен некој црнец без толку многу како звук,
Само погледнете
Тоа ја прави моето срце скок кога тресна

Вие shoulda гледа нивните очи
Сите тие одвратност, лутина и презираат

Не em знаете,
Ain’t never do nothing to ’em!

Затвори,
Не се плаши
Но, морам да кажам
Јас би мразам за овие луѓе да ме фатат на темен пат во текот на ноќта,
Или Pitch Black alleyway;
Не е никаква тајна,
Не е ќе игра

Велам,
Сум сретнал niggas од целиот свет
Нигери од различни раси
Мажите и жените
Момци и девојки

Сум бил наречен nigga
И се чувствува топлината на насмевка
Сум бил наречен nigga
И се чувствува непријателство од намуртено

Јас се нарекува црнец!
Со мојот народ
Преку разни акција,
Ако не е љубомора,
Тоа е да се каже,
Тоа не му ме;
Мои секоја душевна болка
И секој скршеното срце води до задоволство

На “N” зборовите се толку разновиден
Таа црта тие можат да покажат hipness,
Или ладно,
Понекогаш звучат како проклетство;
Незнаењето во својата најлоша
Кога тоа го навредува

Некои недостаток интелигенција,
Знаејќи го нема други зборови,
Можеби премногу мрзливи,
Значи тие го гледаат nigga како патерица
Колку што јас мразам да го изразат расизмот е закопана длабоко во градите на мојата вид

Не ја премотам касетата
Јас сум повеќе од некој црнец да ги,
Од твое,
Претежно рудникот

Слепите чекориме
Зборувајќи глупави nigga разговор во нашите патувања

Пелтечат!
Пелтечат!
Пелтечат!

Babble!
Babble!
Babble!

Значи ние сме божествена
Но, Јуда Искариот беше црнец во античките времиња

Црнецот дури и нека тоа невино nigga умре!

Јас или може да биде премногу nigga во борба за власт,
Или некој црнец во таа омраза која berates

Јас или може да биде nigga во трката за пари
Или некој црнец трчање исплашени да се биде безбеден

Запрашајте се nigga,
Црнецот тоа е премногу доцна за да се откаже од оние niggerish начини?????

  

Leave a Reply

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *


Read this book!

Изберете јазик


Измени Превод

Брзи снимки

Category