601
Мени

Следете @ Lockdownlive на Твитер.

scdsc

детали

 • Владата Име: Tewhan Батлер
 • Регистрирај се Број: 26852-050
 • Возраст:34
 • Време служев:11 години
 • Роден град:Исток портокал, NJ
 • Реченица:30 години.
 • Тековната задолжен:РИКО
 • Алијас:Масакрот
 • Датум на издавање:2029
 • Затвор Припадност:Крв (Двојно II / QSBG)
 • Круг на влијание:Altariq Gumbs, Emmanuel Jones, Лестер Alford, Marco Мигел Робертсон, Pele Brown, Дејвид зујат, Џермејн Реј, Марко Мартин, Michael Simpson, Omar Остин, Quaheem Едвардс, Torvos Симпсон, Винсент Gamboa
 • Институција:USP McCreary
 • Тука, мојот живот зад решетки нуди разбирање за оние од вас кои вложување во "животот" без разбирање на нејзините последици: на катастрофа, на пречките и патување мора да патуваат сами кога чеканот е тресна, вашиот мобилен е заклучен и светлата излегувам.

Мојот живот во внатрешноста

Мачно. Чувано. Не гледам пријатели само потенцијални непријатели. Кој е околу? Не можам да кажам. Изгледа може да се залажувам, па јас мора да му верувам на мојот стомакот и да остане подготвени.

Се врати на ѕидот. Малку да нема зборови- Јас самото место чек лица, прошетки, ставови и движења (казнено-поправните јазик). Сите играат заедно како страв не нападне нивните денови, ако само за една секунда.

Знам, корекција- ние знаеме дека тука на оваа страна убијци кои биле убиени, убијци убиени и разбојници ограбија.

In the land of the living dead we fight to the death. At times to remain sane and others to continue breathing. At no instance is there ease. Sleep is the cousin of death and ignorance is a man’s worst nightmare.

The walls around me are soaked in blood and guts. The blood shed of POWs (Prisoners Of War) down to the lowest of the low and cowards with no morals.

Men made slaves to their own secrets. Can’t hide or run. Armed with nothing but my heart, I stand alone, yet I stand tall. To be broken by barbarism, bars and chains is not my fate- My life on the inside!

  

Leave a Reply

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *


Read this book!

Изберете јазик


Измени Превод

Брзи снимки

Category