1560
Мени

Следете @ Lockdownlive на Твитер.

scdsc

детали

 • Владата Име: Omar Остин
 • Регистрирај се Број: 204603C
 • Возраст:31
 • Време служев:бидејќи 2001
 • Роден град:Њуарк, NJ
 • Реченица:60 години + 7 последователни години
 • Тековната задолжен:Двојно убиство
 • Алијас:K.O.
 • Датум на издавање:2043
 • Затвор Припадност:Крв (Валентин)
 • Круг на влијание:Altariq Gumbs, Лестер Alford, Pele Brown, Tewhan Батлер,
 • Институција:East Jersey State Prison (Rahway)
 • Ако реално G не може да ги одвратат youngins, ред, имаат ya начин, но барем дозволете ми првично вас за патот.

Повеќе од зборови

Уште еднаш, Јас доаѓам на оние од вас кои би сакале да ги слушаат. Овој пат да се допре на тема кој да му верувате и кои не им даде време од денот. Постојат голем број на луѓе, претставувајќи околу како застапници, активисти и ментори. Уште и уште, некои од овие лица имаат злонамерник. И многу пати тие не поседуваат вид на искуство тие тврдат дека имаат. Со други зборови тие се директно до frontin. Овој тип на застапување е одбиена за добра причина. Ние не можеме да постигнеме напредок на младешки пред ако на чело на редот постојат неодлучни ментори, заедница лидери и т.н. се залага.

Од моја гледна точка, тоа е многу разбирливо дека оние кои се идентификувани како еден од нас, или еден од добрите, кој навистина сака најдоброто за луѓето, ќе имаат подобра шанса за постигнување оние кои се Комуникативен. Додека на спротивната тип на ликови имаат тенденција да ја иритираат, фрустрираат, и се свртиме на младешки браќа и сестри кои имаат блиски врски со погрешен пат.

Еден златното правило на застапување на оваа нова генерација е: вашиот пример треба да бидат пореални од оној што го гледа директно во- Оној што ќе се отвори патишта во максимална безбедност затвор низ цела Америка.

ПРИМЕР е клучниот елемент. Повеќе од зборови!!! треба да биде значаен слоганот резонантна во срцата и умовите на оние кои се ryding за подобар начин!

Основната порака на овој пост не е секој претставувајќи се како лидери, застапници и ментори се навистина толку. Поставуваат прашања за карактерот на една личност. Бараат јасни прекине за тоа кој човек навистина е? Каде и она што тие навистина доаѓаат од? И зошто се тие tryna ти кажам што да стори или да не стори?

Ние мора да се заштитат и сакани од масовна манипулација и измамен тактика.

Живеат слободно. Уживај во твојата слобода. Задржи вашето здравје. Сакаат најдоброто за себе си на сите времиња.

  

Leave a Reply

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *


Read this book!

Изберете јазик


Измени Превод

Брзи снимки

Category