3609
Мени

Следете @ Lockdownlive на Твитер.

scdsc

детали

 • Владата Име: Roderick Sutton
 • Регистрирај се Број: 60128-066
 • Возраст:33
 • Време служев:8 години.
 • Роден град:Истон, Па
 • Реченица:17 години.
 • Тековната задолжен:Armed Bank Robbery; Firearm; Possession 5 grams or more of cocaine; Aiding & Abetting
 • Алијас:Роуч
 • Датум на издавање:2019
 • Затвор Припадност:None
 • Круг на влијание:
 • Институција:Allenwood
 • Here is where everyone loses and what everyone does, време! Time takes, but time teaches.

Невозможна мисија?

I want to pose a serious question that’s been weighing heavily on my mind and heart. Како што еднаш рече пред, затвор ќе направи многу за да ви ментално, физички, и емоционално, за добри или лоши, ако го дозволи. Повеќето од нас се избере лошо за многу причини. Во почетокот и јас избра лош, бидејќи на умот држава Бев во и начин на живот живеев таму– the ‘Street Life. About seven or eight years into my bid I realized who and what the fuck I had become!! Сфатив го стави на живот над она што треба да сте биле член на кралското семејство за мене, моето семејство, особено моите ќерки!

Генерации овој начин на живот предизвика толку многу болка и страдање на нашите деца! I must agree with a previous comment that I was a half-assed dad. I chose to be in the club, на улиците, и во многу други работи, наместо на работа или дома зграда со рудникот. When we choose the street lifestyle and live the fast life, like many of us continue to do, во суштина, ние да предизвика замор. We abandon our family and cause our children’s mothers to become fathers, or in many cases to venture off to find a suitable partner. WHY GET MAD, Ние ги креиравме овој проблем?! Many of us don’t understand this because one of the biggest flaws of people is pretending to be blind to their own mistakes, but fully aware of the mistakes of others. Паметни луѓе учат од своите грешки, но вистински остри оние учи од грешките на другите!

Еднаш отидов послуша, I was on a mission to try to right the MANY wrongs I’ve done. In order for me to attempt to accomplish this mission, Морав да поминам мојот ум право, кој беше тешко и се уште работа во прогрес. Јас напредуваше доволно да се обиде мојата мисија, која е да се направи промена и да се комуницира директно со многу луѓе го предизвикале болка, particularly my daughter(на). Is this mission possible?

  

One response to “Невозможна мисија?”

Leave a Reply

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *


Read this book!

Изберете јазик


Измени Превод

Брзи снимки

Category