Мени

Следете @ Lockdownlive на Твитер.

scdsc

детали

 • Владата Име: Michael Key
 • Регистрирај се Број: K-54135
 • Возраст:37
 • Време служев:15+ години
 • Роден град:Чикаго, IL
 • Реченица:ЖИВОТ
 • Тековната задолжен:Убиство, Обид за убиство, Armed Robbery, Home Invasion
 • Алијас:Mike G
 • Датум на издавање:N / A
 • Затвор Припадност:Гангстер ученик
 • Круг на влијание:Kenneth Key
 • Институција:Stateville поправниот дом
 • If you always do what you’ve always done, then you’ll always get what you’ve always gotten.

вечна љубов

love-eternal

Нека Господ Бог да те благослови во длабочините на желбата на твоето срце и да ви даде радост, мир и задоволство во текот на денот. I greet you in peace and love eternal.

I want you to understand me and my position as I understand you and yours. Тоа е важно да се знае дека јас никогаш нема да ти земе здраво за готово или малтретираат. Вашата доверба не е неоправдан во мене. Јас не сум тип на човек. Верувам длабоко во врската каде што патувањето доведува до формирање на чесен, искрени и лојални унија. Со комуникација можеме да се развие врска која ќе не обедини во срцето, умот и душата. Сакам да се чувствуваат удобно и отворено да ми каже нешто за вас, како јас ја споделам мојата приказна со вас. За нас да се види и научи патишта едни со други, како и вистински чувства еден од друг, покажа преку нашите вистински намери.

Сакам да бидам дел од вашиот постоење, како и еден од фокусите дека се промешува тендер емоции. Дозволете ми да се докаже себе си достоен за вашата безусловна дружење и длабоко значајни загриженост. I will be attentive regardless of my current situation. I want to see you achieve your goal of happiness. Јас разбирам вашите стравови, но исто така знам сакаме истото. Are you going to allow fear to dictate or work against what your heart is screaming to you it wants? Понекогаш во животот на многу нешта кои се најдобри или десно за нас, страв нè прави да се прават слепи и ги пропуштаат голема работа или лице.

Те гледам како долу на земјата, убава и интелигентна жена, па знам да се разбере значењето на она што сакам да кажам дека. Да го прифати помалку од она што го заслужува е да се ограничи колку далеку и можам да одам и што можеме да прерасне во. Мислам дека со трпение, разбирање, соработка, нега, доверба, и чесност, заедно со времето, ние може да расте да биде најдоброто нешто што еден за друг.

Кажи ми што не го препознаваат потенцијалот во она што може да биде. Знам дека го правите. Престане да се бори она што го сакате кажува сè во вас. I’m not going to keep you. Имам само уште едно прашање. Дали некогаш сте се премине вашиот ум?

My day begins and ends with thoughts of you.

The first step is what counts: Првите почетоци се најтешко да се направи и како мали и незабележителни, како тие се силни во влијание, откако ќе ги направите, тоа е лесно да го додадете во остатокот . . . -Аристотел

На само страв треба да има и на Фер не стои од страна на нешто што се верува дека се во право. Застани и држете го, а потоа се што ќе . . . -Сузан Б. Ентони

  

Leave a Reply

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *


Read this book!

Изберете јазик


Измени Превод

Брзи снимки

Category