424
Мени

Следете @ Lockdownlive на Твитер.

scdsc

детали

 • Владата Име: Tewhan Батлер
 • Регистрирај се Број: 26852-050
 • Возраст:34
 • Време служев:11 години
 • Роден град:Исток портокал, NJ
 • Реченица:30 години.
 • Тековната задолжен:РИКО
 • Алијас:Масакрот
 • Датум на издавање:2029
 • Затвор Припадност:Крв (Двојно II / QSBG)
 • Круг на влијание:Altariq Gumbs, Emmanuel Jones, Лестер Alford, Marco Мигел Робертсон, Pele Brown, Дејвид зујат, Џермејн Реј, Марко Мартин, Michael Simpson, Omar Остин, Quaheem Едвардс, Torvos Симпсон, Винсент Gamboa
 • Институција:USP McCreary
 • Тука, мојот живот зад решетки нуди разбирање за оние од вас кои вложување во "животот" без разбирање на нејзините последици: на катастрофа, на пречките и патување мора да патуваат сами кога чеканот е тресна, вашиот мобилен е заклучен и светлата излегувам.

Sittin’ Назад во недела

Тоа е недела. Точниот датум сум сигурен. Сигурно, месец е јули. Сонцето се случува да бидат сјае светло низ моите затемнети мобилен стакло. Денес, она што јас сум чувство е стрес, или можеби разочарување. Светот беше во мојата дланка, и јас дозволено да се лизга низ прстите. Никогаш остварување добра работа додека тоа го нема.

Јас сигурно сакал да се беше негува мојата слобода. Мојот неуспех да се погледне назад е она што ме доведе тука. СЛОБОДА. Ние очекуваме да бидат слободни, сепак, it comes with a price. Pay the cost or have it snatched away. Mine has been abducted, only to be given back after enduring years of torture. A thousand times better. A million times worse. Physiologically, I am put through the ringer and told to deal! Any show of resistance and I am punished, locked away, placed on restriction, sometimes gassed and beaten. All contact with the free world, terminated. No one to be made aware of the suffering.

In PRISONS all across America are both men and women who share in these same struggles- I reach for us all in hopes that someone is listening and decides to reach back.

Raise Up

  

Leave a Reply

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *


Read this book!

Изберете јазик


Измени Превод

Брзи снимки

Category