403
Мени

Следете @ Lockdownlive на Твитер.

scdsc

детали

 • Владата Име: Tewhan Батлер
 • Регистрирај се Број: 26852-050
 • Возраст:34
 • Време служев:11 години
 • Роден град:Исток портокал, NJ
 • Реченица:30 години.
 • Тековната задолжен:РИКО
 • Алијас:Масакрот
 • Датум на издавање:2029
 • Затвор Припадност:Крв (Двојно II / QSBG)
 • Круг на влијание:Altariq Gumbs, Emmanuel Jones, Лестер Alford, Marco Мигел Робертсон, Pele Brown, Дејвид зујат, Џермејн Реј, Марко Мартин, Michael Simpson, Omar Остин, Quaheem Едвардс, Torvos Симпсон, Винсент Gamboa
 • Институција:USP McCreary
 • Тука, мојот живот зад решетки нуди разбирање за оние од вас кои вложување во "животот" без разбирање на нејзините последици: на катастрофа, на пречките и патување мора да патуваат сами кога чеканот е тресна, вашиот мобилен е заклучен и светлата излегувам.

ШАНСИТЕ

ШАНСИТЕ- некои никогаш не треба; родени во околностите под кои нивната држава на благосостојба е ослабена преку претходно постоечките дилеми. За сите не е благословен. Постојат оние во животот кои мора да гребне и индексирање, падне потоа се зголеми. Никогаш нема да станам малокрвник, деморализирани или унил; само охрабрени од ecounter и примери на она што стабилност е.

Дали мојата борба мојот ШАНСА?

Тоа е мој избор. Живот и многуте скриени аспекти се сите можности кои се изложува еден на ризик или загуба, безбедност или добивки.

ШАНСИТЕ!

Само еден и жими тебе ќе направи најмногу. Ако не е мојот противник. Судбината му припаѓа на оној кој ги турка напред.

Јас му сум.

Вашата продажба на шарлатан сензации недостасувам, Свесен сум за мојата ШАНСА да стане нешто многу поголемо од она што е вообичаено. Ако не е дадена една, Јас треба да се земе една.

ШАНСИТЕ.

Највисоката точка само добива повисока, обележан со сфаќањето дека во животот, тоа е сè или ништо. Утре е непредвидлив, но денес, сигурен сум дека успех во животот е зависна од овој скок. Јас нема да бидат одбиени или сврте грбот. Овој живот не трае вечно.

Јас сум земајќи мојата шанса.

  

Leave a Reply

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *


Read this book!

Изберете јазик


Измени Превод

Брзи снимки

Category