Мени

Следете @ Lockdownlive на Твитер.

scdsc

Нека одат

walk-away-goodbye-relationshipsПостојат луѓе кои можат да си заминам од тебе. И слушнете ме кога ќе ти кажам!

Кога луѓето можат да си заминам од тебе, нека одат.

Не сакам да се обидат да се зборува на друго лице да си останат со вас, сакајќи те, те вика, се грижат за вас, доаѓа да те види, престојуваат во прилог ви.

When people can walk away from you let them walk.

Your destiny is never tied to anybody who left.

It is said that “they came from us that it might be made manifest that they were not for us. For had they been of us, no doubt they would have continued with us.”

People leave you because they are not joined to you.

И, if they are not joined to you, you cant make them stay.

Let them go.

And it doesn’t mean that they are a bad person. It just means that their part in the story is over. И имаш да се знае кога дел на луѓето во вашата приказна е завршена, така што вие не се обидувам да ги оживее мртвите. Имаш да знаете кога е мртов. Имаш да знаете кога е над.

Дозволете ми да ви кажам нешто. Јас имам дар збогум. Тоа е десеттиот духовен дар. Верувам во збогум. Тоа не е дека јас сум нечувствителен и незаинтересиран. Тоа е дека верувам. Знам дека она што и кого повисоки моја моќ значи за мене да има и да биде дел од мојот живот, тој ќе им даде. И, ако врската зема премногу пот, Не ми се потребни.

Престанат да молат луѓе да останат. Let them go!!!

by Anonymous

  

Leave a Reply

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *


Read this book!

Изберете јазик


Измени Превод

Брзи снимки

Category