3690
Мени

Следете @ Lockdownlive на Твитер.

scdsc

детали

 • Владата Име: Omar Остин
 • Регистрирај се Број: 204603C
 • Возраст:31
 • Време служев:бидејќи 2001
 • Роден град:Њуарк, NJ
 • Реченица:60 години + 7 последователни години
 • Тековната задолжен:Двојно убиство
 • Алијас:K.O.
 • Датум на издавање:2043
 • Затвор Припадност:Крв (Валентин)
 • Круг на влијание:Altariq Gumbs, Лестер Alford, Pele Brown, Tewhan Батлер,
 • Институција:East Jersey State Prison (Rahway)
 • Ако реално G не може да ги одвратат youngins, ред, имаат ya начин, но барем дозволете ми првично вас за патот.

Самица: Јас конечно излезе

Јас конечно излезе од MCU (Управување со контрола на Одделението). After eleven years of solitary confinement in there they have been closing it down gradually. Во борби со толку многу браќа [и сестри] целиот народ, браќата во Пеликан Беј пред, ги штрајкови со глад и активисти затворот права, кои се претежно бели луѓе кои тешко се бориме за затвореници кои првенствено се црни. Човек, ние го цениме борби, и јас сум Плодот на тоа дрво. Пред тие беа ни railroading, сега канцеларијата на комесарот има преземено во текот на (контролна единица) ситуации во Џерси. Тие нека повеќето од нас во затворската популација.

Влегов во новогодишната ноќ. Јас ingratiated со Муслиманското братство, за разлика од homies. Мислам, јас поздравувам, и тоа го прават за да се. Јас сум тука, ако е потребно, но мојата цел е да се направи нешто од себе си со она што останало од мене. Имам рафинирано перспектива за тоа што треба да се направи и како.

Јас работам надвор во дворот и ја понудам мојата салата потоа holla на homies. Еј се заглавени зборуваат едни за други и мислење на нови начини за уништување на црнечката заедница. За мене, тоа мора да биде нешто повеќе во оваа фаза во играта. Ако најлош збор за најлошото, а тие не се намали моето време, Јас може да умре во тука. Но, јас не сум само за утврдување и умираат без да се прави нешто на знаење и искуство што сум акумулирано . . .чувствуваат мене?

Слушам, на Raise Up движење е многу популарен, дури и повеќе од она што е предвидено. Мои Лил homies ми кажуваше на телефонот што го читаат мојот мислења и други, на Во живо од Заклучување. Искрено што ме натера да се види дека излезот од цела друга перспектива. Ја ценам Масовна за мене тоа што во. Сега сум во подобра, Јас ќе објавам на редовна.

Raise Up!

  

One response to “Самица: Јас конечно излезе”

Leave a Reply

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *


Read this book!

Изберете јазик


Измени Превод

Брзи снимки

Category