1579
Мени

Следете @ Lockdownlive на Твитер.

scdsc

детали

 • Владата Име: Винсент Gamboa
 • Регистрирај се Број: 23079-086
 • Возраст:44
 • Време служев:20+ години
 • Роден град: Лос Анџелес, CA (Јужна Централна)
 • Реченица:30 години.
 • Тековната задолжен:Заговор да се дистрибуираат кокаин база
 • Алијас:Vizious Па
 • Датум на издавање: 2020
 • Затвор Припадност:Крв (Ист Сајд Outlaw 20 's)
 • Круг на влијание:Tewhan Батлер
 • Институција:USP Victorville
 • Добрата работа во врска со животот е дека животот е патување и во текот на ова патување ќе имаме многу искуства кои ќе ни овозможи да научат многу лекции. Што учиме од овие искуства и она што го правиме со тоа знаење ќе бидат утврдени од страна на нас.

Growing Up

What is the process of growing up?
What is this journey?

We live to learn then we learn to live,
We learn to love then we love to love,
We live to overstand the energy that created creation,
And then we become one with this energy.

Purpose is power!
And it is a blessing to know and love your purpose,
Its foundation is firmly built within us, and it is us.
Overstanding our purpose is knowing that we are here on a special mission,
Knowing our purpose is living one with the divine mind of creation.

Grow up and live your purpose!
Grow up and love your purpose!

Grow up and live truth,
Overstand creation and create love.
Grow up and learn self and then love self,
Live in love and let love live in you.

Growing up is a process.
Growing up is the process of overstanding the energy of the light,
And then becoming one with this divine energy.
Growing up is energy in process with purpose.

Growing up is a spiritual process and it is our responsibility to creation to live as the energy of the divine mind instructs.

Yah Guide!

  

Leave a Reply

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *


Read this book!

Изберете јазик


Измени Превод

Брзи снимки

Category