598
Мени

Следете @ Lockdownlive на Твитер.

scdsc

детали

 • Владата Име: Tewhan Батлер
 • Регистрирај се Број: 26852-050
 • Возраст:34
 • Време служев:11 години
 • Роден град:Исток портокал, NJ
 • Реченица:30 години.
 • Тековната задолжен:РИКО
 • Алијас:Масакрот
 • Датум на издавање:2029
 • Затвор Припадност:Крв (Двојно II / QSBG)
 • Круг на влијание:Altariq Gumbs, Emmanuel Jones, Лестер Alford, Marco Мигел Робертсон, Pele Brown, Дејвид зујат, Џермејн Реј, Марко Мартин, Michael Simpson, Omar Остин, Quaheem Едвардс, Torvos Симпсон, Винсент Gamboa
 • Институција:USP McCreary
 • Тука, мојот живот зад решетки нуди разбирање за оние од вас кои вложување во "животот" без разбирање на нејзините последици: на катастрофа, на пречките и патување мора да патуваат сами кога чеканот е тресна, вашиот мобилен е заклучен и светлата излегувам.

Слобода

Ослободувањето на себе бара способност да се сместат во нашите чистата свест, создавање затоа мир- моќен тишина, виталност, мирна она што не одржува на рамнотежа, стабилна- изедначување на спротивставени сили што ја сочинуваат нашата околина. Ограничени на состојба на умот одново и против состојба на битието. Неразбирливо, вистината дека нашата непосредна доаѓа во повеќе од елементите на нашата само што се чувствуваат, перцепираат, тестаменти, мисли, и причините.

Во кои бараат ослободување, one must become victorious over that which does not exist in the evolution of consciousness. The absence of everything, which amounts to nothing. Not controlled by problems and conflict. Unchain an understanding birthed by knowledge and wisdom. The trek towards freedom transmuted into tranquility.

The synchronization of mind and spirit surmounts the physical shackles. These bars bar nothing. The circumstances are not a contributing cause to the men and women who connect to the ever present. Dismiss the unreasoned conviction of vast emptiness. Occupy the void with a substantiated realness that provides a doorway to personal liberty.

Jail is not the only place we as people are imprisoned….СЛОБОДА!

  

Leave a Reply

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *


Read this book!

Изберете јазик


Измени Превод

Брзи снимки

Category