Мени

Следете @ Lockdownlive на Твитер.

scdsc

детали

 • Владата Име: Томи Edelin
 • Регистрирај се Број: 01206-748
 • Возраст:44
 • Време служев:N / A
 • Роден град:Вашингтон D.C.
 • Реченица:ЖИВОТ
 • Тековната задолжен:РИКО
 • Алијас:Brother Menes
 • Датум на издавање:N / A
 • Затвор Припадност:Независни
 • Круг на влијание:DJ, Масовна
 • Институција:USP Ли
 • I began to struggle against a mindset that I realized was not mine, and thus my quest for knowledge began.

#DearMrPresident Investigate Corrupt Law Enforcement

Dear President Obama,

Разбирливо е дека сите криминал мора да бидат изведени пред лицето на правдата, но кога за спроведување на законот станува елемент кривична правда никогаш не може да се сервира, без оглед на исходот на кривичната материја / случај. Тоа е познат фактот дека многу во сите гранки на спроведување на законот, вклучувајќи ги и САД судството се вклучени во заговор да се лиши Афроамериканците на нивните граѓански слободи, нивните уставни права и нивните човекови права.

Неодамна,, Федерално биро за истраги (ФБИ) ги испитува корупцијата и расистички практики на некои кои работат во внатрешноста на различни полициски станици во урбаните заедници во нашата земја. Некои изгледаше изненаден од резултатите. Со доаѓањето на социјалните медиуми, постои навистина нема бегање за оние кои се во спроведување на законот кои практикуваат полициското лошо, лежат, а потоа се обиде да го прикрие. Тоа е голема што на ФБИ се вклучени во донесувањето на суд во спроведување на законот кои се корумпирани, крволочен извршат дела против било Американците, но особено Афроамериканците, САД негираат нашиот живот, слобода и извршување на среќа. Тоа е одамна.

Сепак, ФБИ агенти кои работат во него, кои се, исто така, корумпирани и несовесно кои учествувале во сите видови на кривични дела; и во името на доведување криминал пред лицето на правдата, сторено кривично се дејствува. Се разбира, тоа не е за сите, и јас не укажуваат на тоа дека; но едно е еден и премногу.

Сигурен сум дека сега знам, и има бројни докази за датумот за поддршка на фактот дека војната на лекови има и е да се има катастрофални влијание врз, и да доведе до масовно затворање на Афроамериканците. Особено тоа се однесува на оние од нас кои се затворени во Сојузна Бирото за затворите.

Read more #DearMrPresident letters from federal prisoners.

решение: Издаде извршна наредба за назначување на тим од адвокати и цивили да ги испита сите федерални случаи, особено федералните случаи каде RICO акт и CCE [Продолжување на кривичната претпријатија] и конспирација се вклучени за да се види дали има било корупција од страна на ФБИ и други агенции во оние случаи. Каде што се наоѓа корупцијата, не го игнорира, се справи со неа, и слободни на сите оние кои биле осудени во Федералниот суд, поради ФБИ погрешно прави и во спроведувањето на правдата врз основа на раса. Битката продолжува!

Искрено и со почит,
Томи Д. Edelin, сега познат како M.D. Менес,no, #01206-748
САД Казнено Allenwood
Поштенски фах 3000
WHITE DEER Pa. 17887

 

  

Leave a Reply

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *


Read this book!

Изберете јазик


Измени Превод

Брзи снимки

Category