201
Мени

Следете @ Lockdownlive на Твитер.

scdsc

детали

 • Владата Име: Tewhan Батлер
 • Регистрирај се Број: 26852-050
 • Возраст:34
 • Време служев:11 години
 • Роден град:Исток портокал, NJ
 • Реченица:30 години.
 • Тековната задолжен:РИКО
 • Алијас:Масакрот
 • Датум на издавање:2029
 • Затвор Припадност:Крв (Двојно II / QSBG)
 • Круг на влијание:Altariq Gumbs, Emmanuel Jones, Лестер Alford, Marco Мигел Робертсон, Pele Brown, Дејвид зујат, Џермејн Реј, Марко Мартин, Michael Simpson, Omar Остин, Quaheem Едвардс, Torvos Симпсон, Винсент Gamboa
 • Институција:USP McCreary
 • Тука, мојот живот зад решетки нуди разбирање за оние од вас кои вложување во "животот" без разбирање на нејзините последици: на катастрофа, на пречките и патување мора да патуваат сами кога чеканот е тресна, вашиот мобилен е заклучен и светлата излегувам.

Разбудена од смртта

На мириса на пиперка спреј лази под пукнатините на мојот сите облечени во затвор вратата. Познатите, сепак несакани, мирис веднаш ме буди, заедно со изолирачки експлозии на потрес на мозокот бомби.

БУМ! БУМ!

“Стоп за манжетни се сега!” развикам затворските чувари.

Иако не можам да ја видите, она што се случува е јасно очигледно. Разбирање дека во рамките на границите на оваа конкретни џунглата на најдобар линија на бизнисот е бизнис ничија, I stay away from my door and try to begin my daily routine of hygiene etc.

Maybe it was the heat, a long-simmering beef, an early morning argument, or like the many who now embrace their nightmares because their dreams long ago faded, someone who’s just sick and tired of being sick and tired. Before completing my thoughts, as does the calm before the storm, all stopped- Silence!

Covered in blood from head to toe, out walked a prisoner as reserved as anything I’ve ever seen. What was seen in his eyes said it all, and the screams that vibrated throughout the tight-fitted tier confirmed it. Minutes later, a stretcher was pushed down the tier in no hurry for the inmate on top was already blanketed by the sheet that walks you from this life to another.

Awakened by death and all I could think of was the sign that greeted me at the door- “Welcome to the Big House.”

 

  

One response to “Разбудена од смртта”

 1. brazy123 says:

  thats sum deep shit

Leave a Reply

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *


Read this book!

Изберете јазик


Измени Превод

Брзи снимки

Category