74
Мени

Следете @ Lockdownlive на Твитер.

scdsc

детали

 • Владата Име: Tewhan Батлер
 • Регистрирај се Број: 26852-050
 • Возраст:34
 • Време служев:11 години
 • Роден град:Исток портокал, NJ
 • Реченица:30 години.
 • Тековната задолжен:РИКО
 • Алијас:Масакрот
 • Датум на издавање:2029
 • Затвор Припадност:Крв (Двојно II / QSBG)
 • Круг на влијание:Altariq Gumbs, Emmanuel Jones, Лестер Alford, Marco Мигел Робертсон, Pele Brown, Дејвид зујат, Џермејн Реј, Марко Мартин, Michael Simpson, Omar Остин, Quaheem Едвардс, Torvos Симпсон, Винсент Gamboa
 • Институција:USP McCreary
 • Тука, мојот живот зад решетки нуди разбирање за оние од вас кои вложување во "животот" без разбирање на нејзините последици: на катастрофа, на пречките и патување мора да патуваат сами кога чеканот е тресна, вашиот мобилен е заклучен и светлата излегувам.

Пет наутро…

Five o’clock in the morning- Седам окови и црна кухо во U.S.P. BIG SANDY на Р&D (Примање и празнење). Не сам, меѓу мене седи асортиман на бои- црно бела и кафеава- сите припадници на она што ние го нарекуваме од оваа страна на слобода "автомобили". Нема мистерија за тоа каде ние сме на чело и иако повеќето нема да го признаат, можете да чувство на страв. Стравот дека пристигнува во секое време платниот биланс одлучува за подобрување на вашиот чести Експрес милји and drop сте рамките на друга казнено-поправните. The fear of the unknown. With forced attempts at silencing the fear everyone talks and seems to get along, but only for the moment. It won’t be long before gang affiliations sever ties, racial tensions shatter friendships and city laws create animosity and yeah, prison politics.

After being handed our brown bags (bologna, cheese and snack) we’re led to the Blue Bird (Prison Bus). A two hour ride delivers us along with hundreds of other prisoners to Lexington, Kentucky Airport. Though our flight wont be courtesy of Delta, American Airlines or any of those fancy names. What awaits us is a plain white airplane (Don’t forget the one with the duck tape on its wing). Traded here, swapped there; drug here and carried there. People from all over the world- LOCKED UP!

No need for crying now. I tattooed the tears because my eyes refused to shed them anymore. This trip was a one and done. Normally you’re dropped in Atlanta for a few weeks, flown to Oklahoma and then chartered to your destination. Lucky me, my next stop was Pennsylvania. Two and a half more hours, I’m here. Greeted by signs- “SMU Welcome to the BIG HOUSE”

  

Leave a Reply

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *


Read this book!

Изберете јазик


Измени Превод

Брзи снимки

Category