Мени

Следете @ Lockdownlive на Твитер.

scdsc

профилот


  • Место на живеење: Северна Филаделфија, Па
  • КАЗНАТА: 20 години.

  • Место на живеење: Камден, NJ
  • КАЗНАТА: ЖИВОТ +10 години да се кандидира истовремено со ЖИВОТ + 10 години.

  • Место на живеење: Hometown
  • КАЗНАТА: 7 години.

  • Место на живеење: Вашингтон, ДК
  • КАЗНАТА: 10-30 години. (Убиство) 3-10 години. (Подметнување пожар)

  • Место на живеење: Атлантик Сити, NJ
  • КАЗНАТА: 13 години.

  • Место на живеење: Хот Спрингс, Арканзас
  • КАЗНАТА: 111 месеци

  • Место на живеење: Чикаго, IL
  • КАЗНАТА: 25 години.

  • Место на живеење: Њуарк, NJ
  • КАЗНАТА: 151 месеци

  • Место на живеење: Чикаго, Illinois
  • КАЗНАТА: 35 години

  • Место на живеење: Вирџинија
  • КАЗНАТА: 149 години.

  • Место на живеење: Њуарк, NJ
  • КАЗНАТА: 60 години + 7 последователни години

  • Место на живеење: Чикаго (Auburn-Gresham)
  • КАЗНАТА: 42 години

  • Место на живеење: Њујорк (Харлем), NY
  • КАЗНАТА: ЖИВОТ

  • Место на живеење: Вашингтон D.C.
  • КАЗНАТА: 624 месеци (52 години)

  • Место на живеење: Лос Анџелес, CA
  • КАЗНАТА: 20 години.

  • Место на живеење: Чикаго, IL
  • КАЗНАТА: ЖИВОТ

  • Место на живеење: Чикаго, IL
  • КАЗНАТА: ЖИВОТ

  • Место на живеење: Compton, Калифорнија
  • КАЗНАТА: 35 години

  • Место на живеење: Чикаго, IL
  • КАЗНАТА: ЖИВОТ

  • Место на живеење: Лос Анџелес, CA (Јужна Централна)
  • КАЗНАТА: 30 години.

  • Место на живеење: Елизабета, NJ
  • КАЗНАТА: 50 години.

  • Место на живеење: Њу Џерси
  • КАЗНАТА: 32 години

  • Место на живеење: Сан Диего, CA
  • КАЗНАТА: 25 години.

  • Место на живеење: Louisville, Кентаки
  • КАЗНАТА: 10 години

  • Место на живеење: Џерси Сити, NJ
  • КАЗНАТА: 30 години

  • Место на живеење: Чикаго, IL
  • КАЗНАТА: ЖИВОТ

  • Место на живеење: Чикаго, IL
  • КАЗНАТА: 90 години

  • Место на живеење: Бостон, М-р
  • КАЗНАТА: 97 години.

  • Место на живеење: Вашингтон D.C.
  • КАЗНАТА: ЖИВОТ

  • Место на живеење: Чикаго, IL
  • КАЗНАТА: 41 години

  • Место на живеење: Чикаго, IL
  • КАЗНАТА: 888 години (Natural Life)

  • Место на живеење: Лорел, MD
  • КАЗНАТА: ЖИВОТ +24 години.

  • Место на живеење: Исток портокал, NJ
  • КАЗНАТА: 30 години.

  • Место на живеење: Чикаго, IL
  • КАЗНАТА: Животот

  • Место на живеење: Истон, Па
  • КАЗНАТА: 17 години.

  • Место на живеење: Чикаго, IL
  • КАЗНАТА: ЖИВОТ

  • Место на живеење: Пеорија, IL
  • КАЗНАТА: 15 години.

  • Место на живеење: Bridgeton, Њу Џерси
  • КАЗНАТА: 30 години

  • Место на живеење: Њујорк, Њујорк
  • КАЗНАТА: 20 години

  • Место на живеење: Патерсон, NJ
  • КАЗНАТА: 20 години

  • Место на живеење: Чикаго, IL
  • КАЗНАТА: 60 години

  • Место на живеење: Далас, Соединетите Американски Држави (по пат на Лос Анџелес, CA)
  • КАЗНАТА: ЖИВОТ (осуден на доживотен како малолетник)

  • Место на живеење: Вашингтон D.C.
  • КАЗНАТА: ЖИВОТ

  • Место на живеење: Њуарк, NJ
  • КАЗНАТА: 168 месеци

Read this book!

Изберете јазик


Измени Превод

Брзи снимки

Category